Bármely idegen nyelvet elsajátíthatod, mindössze néhány hét alatt*

Osoby uczące się tą metodą uważają ją za kilkakrotnie skuteczniejszą niż tradycyjne kursy językowe*

Próbáld ki az új, forradalmi nyelvtanuló módszert, amellyel:

már néhány hét után elkezdhetsz szabadon beszélni a választott idegen nyelven

az első nap 200 új szót jegyezhetsz meg, az érdekes gyakorlatok minden eddiginél élvezetesebbé teszik a tanulást*

a fejlődés hamarabb szembetűnő lesz, mint bármely nyelviskolában, ezáltal a tanulási motiváció folyamatosan nő**A nyelvtanulásban elért eredmények a Ling Fluent használatával egyéniek, Mindenkinél hasonló eredmény elérése nem garantált.

Miért pont ez a módszer?

A Ling Fluent egy interaktív online szótanuló platform, amit nyelvészek, poligloták és nyelvtanárok alkottak meg. Úgy lett kidolgozva, hogy egyszerre több agy féltekére fejtse ki hatását. Ennek köszönhetően a Ling Fluenttel tanulók megjegyzik az új szavakat erőfeszítés és magolás nélkül, gyorsan, teljesen természetes módon!*A nyelvtanulásban elért eredmények a Ling Fluent használatával egyéniek, Mindenkinél hasonló eredmény elérése nem garantált.

A Ling Fluent online interaktív platform:

8 nyelv

Elkezdhetsz szabadon, folyékonyan beszélni angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul, svédül, norvégul, hollandul*

3 szint

A kurzust egyéni igényeidhez és lehetőségeidhez igazíthatod, kezdve az alapszinttől, amit a bővített és a prémium szint követ

5 további tematikus csomag

Időt nyersz, ha a munkádhoz vagy külföldi utadhoz valóban szükséges szavakat tanulod meg. A következő témák közül választhatsz: üzleti csomag, egészségügy, építőipar, turisztika, pénzügyek*A nyelvtanulásban elért eredmények a Ling Fluent használatával egyéniek, Mindenkinél hasonló eredmény elérése nem garantált.

Csak a Ling Fluent használatával:

Gyorsan tanulsz
és hatékonyan

Vége az unalmas magolásnak, és a könyv fölött görnyedésnek. Az interaktív tanulókártyákkal az agyad természetes képességeit használod ki, miközben több érzékszerved is aktiválod. Erőfeszítés nélkül tanulsz, az eredmény gyorsan jelentkezik, és ami a legfontosabb, megszabadulsz a beszédet akadályozó pszichés gátaktól!

Kényelmesen tanulsz
stressz nékül

Csak tőled függ, hogy hol és mikor tanulsz, hiszen csak egy számítógépre, tabletre vagy telefonra van szükséged internet hozzáféréssel. Nem pazarlod a pénzt és időt az utazásra, a tantermet parkra vagy kényelmes fotelre cserélheted. A választás csak rajtad áll.

Könnyedén megjegyzed az új szavakat és kifejezéseket

Ahhoz, hogy végleg megjegyezd az újonnan tanult szavakat, használnod is kell őket. A Ling Fluent alaposan kidolgozott emlékeztető rendszert tartalmaz, amit nyelvészek hoztak létre. Az emlékezet természetes mechanizmusait használja ki, és 5-ször intenzívebb munkára serkenti az agyat. A rendszer ellenőrzi, hogy mely ismeretek kerültek már elsajátításra, és megállapítja a nehézséget okozó szavak ismétlésének optimális mennyiségét. Ezzel szintén időt takarítasz meg.*A nyelvtanulásban elért eredmények a Ling Fluent használatával egyéniek, Mindenkinél hasonló eredmény elérése nem garantált.

Speciális ajánlat

Csak most

17549 Ft

28470 Ft

Copyright © 2005-2017. All Rights Reserved.

Szabályzat | Adatvédelmi irányelvek | Kapcsolat